Ohh kom maar eens kijken!

Gepost op zondag 07 december 2014 door Vincent Karsemeijer

 Kwart voor elf werden de heren van Gemini-s verwacht in sporthal Eikenrode in Loosdrecht. Snel de velden opbouwen en dan konden we van start.

12 uur
De eerste wedstrijd op het programma was tegen Keistad HS1.
Dit is voor ons een bekende ploeg, omdat we daar in de huidige competitie ook tegen spelen. De eerste set begon goed, maar omdat we niet al te netjes in de afronding waren, sloeg Keistad een gaatje waar Gemini-s niet meer bovenop kwam.
Dit resulteerde in een 0-1 in sets voor Keistad. Setstand 22 – 25.

Na wat wijze woorden van Gerben en een slimme wissel kwamen de Heren van Gemini-s scherper uit de startblokken. Op alle fronten waren we iets scherper dan Keistad, dit werd beloond: 25 – 21. Het stond 1-1 waardoor de twee teams het in een beslissende set tot de 15 moesten uitvechten. Gemini-s moest deze winnen als ze een kans wilden maken om naar de volgende ronde gaan, omdat de tegenstanders die ze nog tegen zouden komen alleen maar beter zouden worden.

Gretig en met veel plezier ging Gemini-s van start en dit resulteerde bij de wissel in een setstand van 8-3. We moesten op dezelfde manier verder. Vervolgens serveerde Remko in een bijna leeg veld, waardoor we een punt kregen vanwege een opstellingsfout aan de zijde van de tegenstander. Keistad was te druk bezig met andere dingen. Dit zorgde voor een uitslag ten gunste van Gemini-s; 15-12 winst.

Gemini-s HS1 Keistad HS1 2-1
Nesselande HS 1 – US HS 1 0-2

2 uur
De tweede wedstrijd op het programma was tegen Nesselande HS 1.
Na slechts een korte warming-up, begonnen we de wedstrijd tegen Topdivisie team Nesselande.
We begonnen zeer sterk en pakten zelfs met 3 punten de voorsprong waar Nesselande een beetje van schrok en uiteindelijk stapje bij stapje ook beter ging spelen. Langzaam kwam Nesselande langszij waar het heel lang gelijk op ging. Maar helaas moesten we het goed spelende Nesselande laten gaan in de slotfase. Dit resulteerde in een 0-1 achterstand in sets. Setstand 20 – 25.

Na een paar wissels en oppeppende woorden van de coach gingen de heren van Gemini-s met een schone lij het veld in. Brutaal blijven spelen, zo konden we misschien voor een stunt zorgen. Net als de eerste set bleef het lang gelijk met slimme ballen van Sander en natuurlijk de harde ballen van Guido. Helaas konden we op de belangrijke momenten net niet doorzetten. 0 – 2 verloren. Setstand 23 – 25. Balen! Hier was meer te halen.

Niet alleen het verlies van de punten raakte Gemini, maar ook een blessure aan Remko zijn knie. Hopen op snel herstel.

Gemini-s HS 1 Nesselande HS 1 0-2
Keistad HS 1 US HS 1 1-2

4 uur
Laatste wedstrijden van de dag. Wilden we door dan moesten wij met 0 – 2 van US HS 1 winnen. En dan moest Keistad HS1 minimaal 1 set winnen van Nesselande HS1.
Dit laatste gebeurde echter wel…
De mannen van Gemini-s aangestuurd door Pepijn, omdat Gerben iets had met een oude vent met een mijter. De opstelling was als volgt; Sander en Tom op buiten, Tim en Elko op midden, Timo met de gouden handen, Guido op diagonaal en zijn kleine/grote broer op libero. We speelden lang aardig mee totdat de 20 in zicht kwam. We gingen wat meer fouten maken en hierdoor verloren we de eerste set. 1 -0 US HS 1. Setstand 25- 21.

2de set werd precies hetzelfde begonnen alleen Vincent op Libero.
Helaas werd deze set erg benedenmaats gepresteerd waardoor al snel Bas erin kwam voor Sander om het tij te keren. Helaas stonden we al zover achter dat dit onbegonnen werk was. 2-0 voor de heren van US HS1. Setstand ben ik even vergeten…. 25-13.

US HS 1 Gemini-s HS 1 2-0
Keistad HS 1 Nesselande HS 1 1-2

Gelukkig nog net een podiumplek voor Gemini-s!
1. US HS 1
2. Nesselande HS1
3. Gemini-s HS 1
4. Keistad HS 1

Nadat de sporthal er weer piekfijn uitzag, lekker aan het appelsap met bitterballen!
Vlaggers, tellers en natuurlijk het publiek bedankt dat jullie er waren!
Graag zien we jullie 13 December terug in onze eigen hal om 7 uur tegen Donitas.
Graag tot dan.“SponsorKliks,

Vrienden van Gemini-S

 • Kafka
 • Willeke, scheids dames 4
 • Jenny
 • Paul en Jeanette
 • Emy en Huib Coppens
 • Gargamel
 • Ingrid
 • Anne
 • Lynne & Mike
 • Opa van Anne
 • Elko's opa
 • Art van Iperen
 • Walter & Maria
 • Marianne Groeneveld
 • Ben en Margriet Hiemstra
 • Els en Wijbe
 • Familie Macaco
Ook Vriend van Gemini-S worden?
Ook Sponsor worden?