Trainings- en wedstrijdrooster volgend seizoen

Gepost op woensdag 20 juli 2016 door Liselore van der Voet

Beste Gemini-S lid, ouders en/of verzorgers,

Nog net voordat de zomervakantie echt is begonnen een mail van de TC over seizoen 2016-2017.
Niet alle emailadressen van de leden zijn bij ons bekend dus laat ook je teamleden weten dat er op de website informatie staat over het nieuwe seizoen!

 

Trainings- en wedstrijdrooster

Het trainingsschema en wedstrijdrooster voor het seizoen 2016-2017 kan je hieronder vinden. We zijn het afgelopen seizoen flink gegroeid in het aantal jeugdleden. Door de mogelijke groei van nog meer leden en om de jeugd een goede training te bieden, hebben we meer ruimte nodig en zal de groep Mini’s op de woensdag van 16:00 – 17:30 gaan trainen.

 

Start nieuwe seizoen

De zaaltrainingen starten maandag 22 augustus en de eerste wedstrijden worden gespeeld in het weekend van 23-24 september. Op de Nevobo website kan je ook de wedstrijdkalender vinden http://www.volleybal.nl/competitie/vereniging/CKL7Q8R Let op! Deze is nog niet definitief en er kunnen nog data worden aangepast.

 

(Voorlopige) teamindeling

Een nieuwe versie van de (voorlopige) teamindeling staat ook hieronder. 

 

Recreantentraining

Wij starten dit jaar met anderhalf uur trainen voor de senioren, mannen en vrouwen, die geen wedstrijden willen spelen. Dit kunnen nieuwe leden zijn, die zo de eerste stappen op een volleybalveld zetten óf oud volleyballers. Deze training zal bestaan uit een half uur warming-up en oefeningen en hierna vooral veel partijvormen/wedstrijd spelen. Zo willen wij nieuwe leden enthousiasmeren en niet competitie spelende leden de ruimte geven om lekker te volleyballen. Hieruit kunnen vervolgens weer nieuwe teams ontstaan. Weet je nog mensen die zouden willen volleyballen, of oud volleyballers die het eigenlijk toch wel erg missen? Benader ze en meld ze aan!

 

Schaarste in trainers

Helaas heeft de TC nog niet voor alle teams een trainer en /of coach gevonden. Deze teams zullen hierover op de hoogte worden gehouden. We doen ons uiterste best om voorafgaand aan het nieuwe seizoen deze vacatures ingevuld te krijgen. De JC is ook nog bezig om de laatste eindjes aan elkaar de knopen en zal de jeugdteams hier verder van op de hoogte houden. Mocht je het leuk vinden om als trainer of als coach (of beiden) aan de slag te gaan, of weet je iemand die dat wil, laat het ons weten!

 

Digitaal wedstrijd formulier

Vanaf aankomend seizoen zullen we bij alle thuiswedstrijden het digitale wedstrijdformulier gaan gebruiken. Zowel bij de wedstrijden met het grote nationale formulier (Heren 1 en Dames 1) als de wedstrijden met een klein formulier (alle teams, inclusief de jeugd). Hiervoor zijn wij nog op zoek naar oude laptops of tablets die bij jullie thuis liggen te verstoffen. Het enige wat ze moeten kunnen is internet openen. Het is niet erg als de accu het niet meer doet. Wie heeft er nog een laptop thuis liggen? Of misschien op je werk? Laat het ons weten door een mail te sturen aan tc@gemini-s.nl. Aan het begin van volgend seizoen zullen we iedereen over de precieze werkwijze inlichten, maar mocht je alvast meer willen weten kijk dan hier.

 

Sponsorkliks

Gemini-S is het afgelopen jaar gestart met Sponsorkliks en we hebben met z'n allen al 400 euro bij elkaar geklikt! Hulde voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen! Dus ga voor je digitale aankopen bij webwinkels eerst even naar de website van Gemini-S en klik zo door naar de webshop. Het kost jou niks en het levert Gemini-S al snel een paar euro per aankoop op! Dus koop je nieuwe volleybalschoenen voor volgend seizoen? Een nieuwe telefoon, een  fotoboek van de vakantie of een strandoutfit of .....? Denk dan ook even aan Gemini-S! Vooral de boekingen van hotels en vliegtickets leveren veel op (booking.com ect.) Wil je weten welke winkels er allemaal mee doen, kijk dan hier

 

Heb je nog vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze email, stuur deze dan naar tc@gemini-s.nl.

 

Laten we er een  mooi en succesvol seizoen van maken!

 

Tot 22 augustus,

 

Namens alle leden van de Technische Commissie Gemini-S

 

Liselore van der Voet

Voorzitter TC Gemini-S


wedstrijdrooster_thuiswedstrijden_2016_2017_v2.pdf
voorlopige_teamindeling_senioren_20162017_20072016.pdf
trainingsrooster_20162017_1882016.pdf
voorlopige_teamindeling_jeugd_20162017_2072016.pdf


“SponsorKliks,

Vrienden van Gemini-S

 • Ingrid
 • Willeke, scheids dames 4
 • Familie Macaco
 • Kafka
 • Walter & Maria
 • Paul en Jeanette
 • Lynne & Mike
 • Gargamel
 • Elko's opa
 • Jenny
 • Anne
 • Els en Wijbe
 • Marianne Groeneveld
 • Ben en Margriet Hiemstra
 • Emy en Huib Coppens
 • Opa van Anne
 • Art van Iperen
Ook Vriend van Gemini-S worden?
Ook Sponsor worden?