Voorstellen nieuwe bestuursleden Martijn en Hans

Gepost op woensdag 01 februari 2017 door Renate Seegers

Voorstellen nieuwe bestuursleden Martijn en Hans

De vorige keer hebben wij twee nieuwe leden van het bestuur, namelijk Sanne en Sascha, aan jullie voorgesteld, lees het bericht hier. Bij Sanne (vice-voorzitter) kun je terecht  met vragen en ideeen over waar Gemini-S volgens jullie de komende tijd de nadruk op moet leggen. En Sascha (secretaris) houdt zich de komende periode vooral bezig met het vergemakkelijken van het besturen van de vereniging. Kortom twee lieve mensen die goede zaken doen voor onze vereniging! En daarvan hebben we er gelukkig nog meer bij Gemini-S. Deze keer stellen wij Martijn en Hans aan jullie voor.
 
Martijn Klaver – Voorzitter TC
Hoe lang volleybal je bij Gemini-S en waar volleybalde je daarvoor?
Oef, dat moet ik opzoeken.. Vanaf 2002 speel ik bij Gemini-S, dat is dan dus al 15 seizoenen. Daarvoor heb ik bij Salvo67 gespeeld uit Maartensdijk.

Wat is het leukste aan Gemini-S?
De hele vereniging is mooi, maar H2 steekt er natuurlijk toch net iets bovenuit! Leuk aan Gemini-S vind ik de saamhorigheid en het groepsgevoel. Er is veel contact en interesse tussen de teams. Helaas hebben we enkele jaren geleden moeten besluiten om op verschillende dagen de wedstrijden te spelen, maar desalniettemin zien we leden op elkaars wedstrijddagen in de hal om aan te moedigen! Typerend.
 
Welke ideeën en inzichten breng je mee naar het bestuur van Gemini-S?
Vanuit de TC zullen we samen met het bestuur het nieuwe beleidsplan opstellen. Hierbij gaan we inzetten op het verstevigen en toekomst bestendig maken van de vereniging.

Waarom ben je in het bestuur gestapt?
Door voorzitter TC te worden ben ik automatisch ook in het bestuur gestapt. Ik was al langer betrokken bij de organisatie binnen de vereniging, eerst als trainer en vanuit de jeugd commissie en later vanuit de TC. Door het vertrek van Liselore als voorzitter TC, kwam deze rol vrij en leek het mij een uitdaging om haar legacy op te volgen en te proberen dit te evenaren. 

Waar ligt volgens jou de nadruk op voor Gemini-S de komende tijd?
Na een onrustige en onzekere tijd zijn we langzamerhand in wat rustiger vaarwater gekomen en komt er weer ruimte om aan de toekomst te gaan werken. Binnen Gemini-S hebben we door stijgende kosten en verschuivingen in leden en teams de afgelopen jaren veel moeten opvangen en veranderen om de vereniging gaande te houden. Het is goed om te zien dat dit steeds breder binnen de vereniging is doorgedrongen en dat daarbij ook steeds meer leden zijn opgestaan om de schouders eronder te zetten. We merken dit seizoen al mooie ontwikkelingen. Zo is er een recreanten groep begonnen, neemt de toestroom tot de jeugdopleiding toe en hebben we weer een groep trainers opgeleid tot volwaardige VT2'ers.
 
Al deze positieve ontwikkelingen zullen nu gestroomlijnd moeten worden in een succesplan, en daar ligt een mooie taak voor het bestuur en de commissies. Deze zijn tevens het afgelopen jaar flink vernieuwd en aangevuld! Hulde! Toch wil ik ook van deze gelegenheid gebruik maken om te noemen dat we nog op zoek zijn naar een enthousiast 6de TC-lid! Een aantal rotsen binnen de TC hebben inmiddels hun stokje overgedragen en met de nieuwe ontwikkelingen is er behoefte aan het opstellen en uitvoeren van toekomstplannen. Concrete taken zijn er nu niet direct en we zoeken nu eerst naar een algemeen lid om mee te denken. Daarna kunnen we kijken wat past bij zijn/haar kwaliteiten en de tijd die hij/zij hier in zou willen steken. 
 
Hans Bronsveld - Penningmeester
Hoe lang volleybal je bij Gemini-S en waar volleybalde je daarvoor?
Ik volleybal nu twee jaar bij Gemini-S in Heren 3. Hiervoor heb ik 8 jaar gespeeld in Enschede, tijdens mijn studententijd bij Harambee en daarna bij De Kater/Fellini VIPS.

Wat is het leukste aan Gemini-S?
Gemini-S is een leuke vereniging, zowel in de zaal als in het zand. H3 is een erg leuk team om in te spelen, en als het even kan gaan we ook gezellig naar de beachbak om gezellig een balletje te spelen en een drankje te doen.

Welke ideeën en inzichten breng je mee naar het bestuur van Gemini-S?
In het verleden ben ik ook al penningmeester en vice-voorzitter geweest bij Harambee, hierdoor heb ik al enige inzichten over hoe een vereniging goed zou kunnen functioneren. Ook heb ik ideeën hoe het voor leden en nieuwe leden aantrekkelijker kan zijn om een sport te beoefenen. Gemini-S heeft wel een heel ander ledenbestand en een andere structuur dan Harambee. Ik ben benieuwd of de kennis die ik heb meegenomen uit mijn tijd bij Harambee ook succesvol toegepast kunnen worden bij Gemini-S.

Waarom ben je in het bestuur gestapt?
Mijn motivatie om in het bestuur te treden komt door de oproep afgelopen zomer, waarin het bestuur aangaf niet verder te willen gaan in de kleine bezetting die er toen overbleef. Door deze kleine bezetting was er niet de mogelijkheid om ideeën en plannen te ontwikkelen en uit te voeren, dit is erg zonde van de aanwezige potentie die een toch wel grote vereniging als Gemini-S heeft.
De oproep van het bestuur heeft er toe geleid dat er nu meerdere mensen zijn opgestaan, ikzelf heb erg veel zin om samen met hen Gemini-S weer verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Waar ligt volgens jou de nadruk op voor Gemini-S de komende tijd?
Een van de speerpunten is het ontwikkelen van een nieuw beleidsplan voor de komende periode. Het is bekend dat we de afgelopen jaren en ook dit jaar weer een financiële uitdaging hebben. De begroting is niet sluitend en er moet een beroep worden gedaan op de leden om geld binnen te brengen. Dit is geen lekkere situatie om vanuit te moeten werken en dit moet structureel worden aangepakt. Mocht je een suggestie hebben, dan horen we dit graag!
Momenteel ben ik helaas geblesseerd (elleboog uit de kom gehad met het wintersporten), En helaas blijkt mijn blessure iets erger dan ik had verwacht. Ik mag de komende maanden (12 weken) niet volleyballen :/
Toch zal ik proberen regelmatig in de hal te zijn met trainingen en wedstrijden. Zit je met vragen of heb je een goed idee, dan hoor ik dit graag“SponsorKliks,

Vrienden van Gemini-S

 • Ben en Margriet Hiemstra
 • Art van Iperen
 • Marianne Groeneveld
 • Lynne & Mike
 • Jenny
 • Familie Macaco
 • Opa van Anne
 • Willeke, scheids dames 4
 • Anne
 • Ingrid
 • Kafka
 • Els en Wijbe
 • Gargamel
 • Walter & Maria
 • Elko's opa
 • Emy en Huib Coppens
 • Paul en Jeanette
Ook Vriend van Gemini-S worden?
Ook Sponsor worden?