Voorstellen nieuwe bestuursleden Sanne en Sascha

Gepost op vrijdag 09 december 2016 door Renate Seegers

Voorstellen nieuwe bestuursleden Sanne en Sascha

Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering zijn er een aantal nieuwe leden in het bestuur gekomen. Deze willen wij graag even aan jullie voorstellen. Want wie zijn zij nou eigenlijk? Waarom zitten ze in het bestuur? En met welke vragen kan je bij ze terecht? Deze keer stellen wij Sanne en Sascha aan jullie voor!

Sanne van der Linden - Vice voorzitter

 1. Hoe lang bij Gemini-S?
  Dit is mijn 4e seizoen. Hiervoor zat ik bij Nederhorst.
   
 2. Leukste aan Gemini-S?
  Uiteraard is mijn eigen team (Dames 1) het gezelligste! Oja, en natuurlijk ook de minigroep. Het is altijd gezellig druk op woensdagmiddag! Oja en ik denk dat Heren 3 ook heel blij is als ik zeg dat ik ze erg gezellig vind als ik mag coachen en na de wedstrijden zijn ze nog veel gezelliger! Nouja oke... kortom volgens mij gewoon veel gezelligheid binnen de club.
   
 3. Welke ideeën en inzichten breng je mee?
  Door mijn achtergrond weet ik veel over veranderingen bij sportclubs, veranderingen van de sportbehoeftes van mensen en de maatschappelijke belangen van sport en het verenigingsleven. Ik spreek en zie veel volleybalclubs, gemeentes en andere sport-ondersteunende organisaties dus goede voorbeelden heb ik genoeg. Nu alleen nog werken aan de uitvoering.
   
 4. Waarom in het bestuur?
  Ik vind Gemini-S een club met heel veel potentie maar zie ook dat het de afgelopen jaren er niet echt uit is gekomen. Dat vind ik enorm zonde en ik denk dat we kansen missen. Ik ken Gemini-S van vroeger als een grote ambitieuze club met veel mogelijkheden qua niveaus. Nu is de club een stuk minder groot en kunnen we niet meer op alle niveaus teams bieden. Dit komt mede omdat de afgelopen jaren er te weinig aandacht is geweest voor beleidsmatige en organiserende taken. Het aantal mensen in het bestuur en de verschillende commissies was te weinig waardoor er aandachtsgebieden zijn blijven liggen.
  Koen heeft de (nood)oproep gedaan voor hulp in het bestuur. Hier heeft een aantal leden op gereageerd wat ik erg goed vond om te horen en mij uiteindelijk ook heeft doen besluiten aan te haken. Vooral ook de complimenten voor de nieuwe leden bij de club die gelijk na hun 1eseizoen opgestaan zijn! Kortom; er staat nu weer een nieuw, fris en (toch best belangrijk) gezellig bestuur waar ik graag onderdeel van ben.
  Ik merk dat er binnen Gemini-S vaak terug gekeken wordt naar het verleden. Ik zou graag zien dat we vanaf nu vooral gaan bedenken hoe we het in toekomst moeten gaan doen. De club heeft nu al genoeg mooie dingen en ook nog genoeg om ons mee bezig te houden, dus daar gaan we aan werken.
   
 5. Waar ligt de nadruk op de komende tijd?
  Er moet een nieuw beleidsplan komen wat aan het einde van het seizoen gepresenteerd wordt. Dat is best een flinke klus. Er moeten keuzes gemaakt worden en speerpunten bepaald worden. Wat mij betreft ligt voor mij de nadruk op de jeugd (heeft de toekomst) en op het opleiden van trainers (je kunt er niet genoeg hebben). Maar daar zijn we nu binnen de club ook al mee bezig. We moeten als club bedenken wat we belangrijk vinden en een richting bepalen. De komende tijd stellen we dus vooral vragen als: Wat willen we voor club zijn? Wat vinden we belangrijk? Wat zijn onze ambities? Wat willen we onze leden bieden? 
  Best lastige vragen dus heb jij zelf nog ideeën over waar we aan moeten werken, dan horen we dat natuurlijk graag!

  Tot snel in de hal, bij een training, rondom een wedstrijden of gewoon in de kantine.

Sascha Magendans - Secretaris
 1. Hoe lang bij Gemini-S?
  Volgens mij begin ik nu mijn tweede seizoen pas  bij Gemini-S. Al voelt het wel langer!
   
 2. Leukste aan Gemini-S?
  Het leukste aan de vereniging is het welkome gevoel. De eerste indruk van de vereniging, tijdens een proeftraining, staat mij nog het meeste bij. Leuke teams, gezelligheid en plezier. De trainer wist dat ik kwam. De gezelligheid bij een vereniging trekt mij. En dat heeft Gemini-S.
   
 3. Waarom in het bestuur?
  Nadat ik het een en ander voor de vereniging heb proberen op te pakken, leek het mij leuker om een vaste rol te gaan vervullen. Ik zal mijn taken samen met Myrthe (D5) vervullen. Wij denken elkaar in persoonlijkheid, kennis en gezelligheid sterk aan te vullen.  Wij hopen ons enthousiasme voor volleybal en de vereniging over te brengen op anderen.
   
 4. Waar ligt de nadruk op de komende tijd?
  Voor de komende periode wil ik mij vooral gaan bezig houden met het vergemakkelijken van het besturen van de vereniging. Er zullen wat zaken gedigitaliseerd worden, en processen zullen veranderen om sneller en efficienter te kunnen werken. Oftwel, met de tijd mee gaan! Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de vereniging van de leden is. Bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten. Maar ook luisteren naar de leden, jullie wensen en behoeften vervullen. Op den duur zal ik hier verschillende activiteiten voor opzetten. In het verleden heb ik voor een evenementenbureau gewerkt, waarbij organiseren een grote rol speelt. Op mijn huidige werk houd ik mij vooral bezig met marketing, de doelgroep, en wensen en behoeften van hen spelen een grote rol. Dat zou mij goed kunnen helpen in deze functie als secretaris van Gemini-S.

  Ohja, en mocht je iets kwijt bij mij willen. Dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom! secretaris@gemini-s.nl 

Volgende keer stellen wij de andere nieuwe bestuursleden aan jullie voor.“SponsorKliks,

Vrienden van Gemini-S

 • Opa van Anne
 • Familie Macaco
 • Els en Wijbe
 • Jenny
 • Paul en Jeanette
 • Elko's opa
 • Marianne Groeneveld
 • Ben en Margriet Hiemstra
 • Emy en Huib Coppens
 • Anne
 • Art van Iperen
 • Lynne & Mike
 • Gargamel
 • Ingrid
 • Kafka
 • Willeke, scheids dames 4
 • Walter & Maria
Ook Vriend van Gemini-S worden?
Ook Sponsor worden?